ISSORIA SELAH 50ml

ISSORIA SELAH 50ml

ISSORIA SELAH 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA SELAH 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Nomade od Chloé tak se Vám tato vůně bude líbit„Vím, že to dokážu, a právě to mi usnadňuje cestu k cíli. Věřím ve své schopnosti a intuici, díky kterým přesně cílím na terč a nikdy neminu.“Sebedůvěra, víra ve své schopnosti, víra, že dosáhnete všeho, co si umanete, to je Vaše silná stránka. Jste přímočará žena, která neskrývá svou cílevědomost. Víte přesně, čeho chcete v životě dosáhnout a nezastavíte se, dokud své sny neproměníte v realitu. Vždy cílíte přesně na svůj cíl a nikdy neminete. Jste inspirativní žena hodná obdivu, která nespoléhá na osud, ale sama si tvoří svůj vlastní životní příběh.ISSORIA SELAH je moderním pojetím tradičních cypřišových vůní. Spojení ovocných tónů a dřevitých akordů vytváří parfém pro sebevědomou a inspirativní ženu, která přesně ví, co od života chce. V úvodu vůně Vás osloví svěže-sladká mirabelka se šťavnatou broskví, které symbolizují radost ze života a z úspěchů, kterých dosahujete. Dotek něžné ženskosti do vůně vnáší květinové srdce plné frézií, jasmínu a růží. Skutečná podstata parfému ISSORIA SELAH se odhaluje v jeho základě. Dřevité tóny pačuli a dubového mechu s doznívajícími ovocnými akordy je to, co činí tuto vůni tak zapamatovatelnou.ISSORIA SELAH je vzdušná, ale zároveň hluboká a intenzivní vůně, která propojuje tradici s moderností. Podpoří Vaši průbojnou a cílevědomou stránku a pomůže Vám dosáhnout všeho, co si umanete.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18 % parfémovaného oleje Více o parfémech ISSORIA ...

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA SELAH 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA SELAH 50ml - parametry produktu

ISSORIA SELAH 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA SELAH 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA SELAH 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?