ISSORIA KIMORA 50ml

ISSORIA KIMORA 50ml

ISSORIA KIMORA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA KIMORA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Jungle L'Elephant od Kenzo tak se Vám tato vůně bude líbit„Chráním si svá tajemství, díky nim jsem pro tebe tak neodolatelně přitažlivá.“V životě se řídíte heslem, že skutečně dobrá kniha neodhalí všechna svá tajemství najednou. Pro mnohé jste jedna velká záhada. Chráníte si své soukromí, neodhalujete víc, než je potřeba a Vaše tajemství před světem dobře ukrýváte. Je to vaše hra, díky které vám mnozí muži nemohou odolat. Vy táhnete za nitky, Vy rozhodujete, jak blízko se k Vám lidé mohou dostat, co všechno o Vás mohou vědět. Díky tomu jste tak zajímavá a přitažlivá, díky tomu se vás nemohou nabažit.ISSORIA KIMORA je vůní zralé sebevědomé ženy, která je nespoutaná, nezávislá a ráda poznává nové kultury. Tajuplnost, kterou vyzařuje Vás okamžitě zaujme, ohromí a stane se Vaší závislostí. ISSORIA KIMORA Vás vezme na odvážnou exotickou cestu plnou sladkosti, koření a opulentních tónů. Nejprve navštívíte trh s kořením, kde Vás oslní vůně kardamomu, skořice, kmínu a lékořice. V ostrém kontrastu s kořeněnými tóny jsou sladko-svěží ovocné akordy manga a mandarinky. V závěru si naplno vychutnáte intenzivní zážitek sledováním západu slunce s opojnými a hřejivými tóny vanilky a ambry.ISSORIA KIMORA Vás zahalí do tajuplného a smyslného závoje, jehož skryté tajemství čeká na své odhalení.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA KIMORA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA KIMORA 50ml - parametry produktu

ISSORIA KIMORA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA KIMORA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA KIMORA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?