ISSORIA DELLIS 50ml

ISSORIA DELLIS 50ml

ISSORIA DELLIS 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA DELLIS 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Poison Girl od Christian Dior tak se Vám tato vůně bude líbit„Jsem jako delikátní potěšení, kterému nelze odolat. Moje hypnotická přitažlivost omámí smysly a zatemní mysl. Z mé moci se nedá vymanit, jsem nebezpečně návyková.“Jste zvyklá na pozornost Vašeho okolí, neboť všude kde se objevíte jste objektem zájmu a středem pozornosti mužů, ale i žen. Máte v sobě něco hypnoticky přitažlivého, něco, co nelze popsat. Je to Vaše aura, nebo kouzlo, co vyzařujete, a které opantá smysly každého, kdo se ocitne ve Vaší přítomnosti. Jakmile na někoho zapůsobí Vaše „magie“ máte ho navždy v hrsti! Jste jako ten nejkrásnější a nejsladší druh závislosti, kterému člověk nemůže ani nechce odolat.ISSORIA DELLIS je vábivá gurmánská vůně, která představuje čistý požitek bez výčitek. Svůdná past láká na sladké tóny vanilky a fazolek tonka, které doplňuje žádostivá a příjemná hořko-sladká vůně mandlí. Co může být svůdnější a návykovější než vůně růže? Tato královna květin do vonné kompozice přináší dotek elegance, půvabu, ale i nespoutané vášně. Když se k tomuto svůdnému vanilkovo-květinovému aroma přidá přímo až sametově hebké a hřejivé santalové dřevo a cashmeran, vznikne parfém, který se stane Vaší závislostí v tom nejlepším slova smyslu.Parfém ISSORIA DELLIS je opravdu návyková vůně se sladkým orientálním charakterem. Stane se delikátním potěšením nejen pro Vás, ale také pro Vaše okolí. S parfémem ISSORIA DELLIS budete pro ostatní tou nejpříjemnější závislostí.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje. -

Produkt ISSORIA DELLIS 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA DELLIS 50ml - parametry produktu

ISSORIA DELLIS 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA DELLIS 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA DELLIS 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?