ISSORIA THEIA 50ml

ISSORIA THEIA 50ml

ISSORIA THEIA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA THEIA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Chance Eau Tendre od Chanel tak se Vám tato vůně bude líbit„Stačí jen trochu něhy v dotecích a gestech a mé srdce vzplane. Rozpustím se ve tvých rukou a ztratím ve tvých očích. Něžnost mě odzbrojuje a já se nebráním.“Citově založený člověk, jakým jste Vy potřebuje ve svém životě množství laskavosti a něhy. Péče, podpora a láska, kterou rozdáváte, také bytostně potřebujete. Jste jemná a křehká duše, celým svým srdcem romantička, která neztrácí optimistický pohled na svět a věří v dobrotu a čistotu laskavého srdce. Své emoce a city dáváte jasně najevo něžnými doteky a gesty, které přijímáte a také rozdáváte. Něha je Vaší každodenní součástí, bez něhy byste přestali vzkvétat.ISSORIA THEIA je vůní čisté něhy a čirého optimismu. Jasné a povzbudivé citrusové tóny grepu a intenzivní aromatická ovocná vůně kdoule poměrně rychle zastiňuje květinové aroma. V srdci samotné vůně rozkvétá něžný a romantický jasmín, který působí velmi žensky a svojí jemnou sladkostí podporuje romantický charakter parfému ISSORIA THEIA. Jako vůně postupně zasychá do popředí se dostává pudrový kosatec, něžné pižmo a hřejivá ambra se stále rozeznatelnými jemnými stopami bílých květů a sladkým přímo až medově ovocným akcentem.ISSORIA THEIA je zosobněním něhy, která zahřeje Vaše srdce a potěší Vaši jemnocitnou duši. Její vůně Vám bude připomínat blízkost a něžné pohlazení milovaného člověka.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA THEIA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA THEIA 50ml - parametry produktu

ISSORIA THEIA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA THEIA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA THEIA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?