ISSORIA MELIA 50ml

ISSORIA MELIA 50ml

ISSORIA MELIA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA MELIA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Angel od Mugler tak se Vám tato vůně bude líbit„Každý můj sen je pro mě inspirací. Můj sen, moje představa, ze které plyne motivace mě posouvá vpřed, abych o svých snech nemusela jen mluvit, abych je mohla prožívat.“Jste žena, která má spoustu snů a své sny dokážete přeměnit na realitu. Velmi dobře víte, že sny se plní jen vytrvalým lidem, a právě proto se s trpělivostí krůček po krůčku přibližujete ke splnění svých nejtajnějších představ. Vaše sny a touhy Vás inspirují, abyste změnili svůj život, motivují Vás, abyste je následovali, a abyste ve svém úsilí za žádných okolností nepolevili. Na konci Vaší cesty Vás čeká život, po jakém toužíte, sen, který si splníte, a to jen a jen Vaší vlastní zásluhou.ISSORIA MELIA je intenzivní parfém, který zachycuje kousky sladké nevinnosti a kombinuje je s nezbednými, opojnými květinovými tóny. Dodává jim lahodnou orientální sladkost, která polechtá Vaši fantazii.Tmavé sladkozemité pačuli s orientálním nádechem se v úvodu pojí se šumivými citrusovými tóny, které celou kompozici mírně odlehčují. Květinové a ovocné akordy s dominancí broskve jsou sladké a lahodné, ale stále evokují smyslnost a eleganci. Karamel, cukrová vata, hořká čokoláda či med. Ne to není menu vychycené cukrárny, ale kombinace ingrediencí, která z parfému ISSORIA MELIA činí skutečně vybíranou gurmánskou vůni. Na jedné straně ovocné, květinové a gurmánské tóny, na druhé straně jakoby v ostrém protikladu pikantní a hřejivé kořenité fazole tonka, kmín a muškátový oříšek, které místy probíjejí sladký charakter vůně, naznačují, že se jedná skutečně o jedinečnou vůni, která Vás inspiruje nejlepší múza.ISSORIA MELIA je inspirativní parfém, se kterým se vydáte na dobrodružnou cestu, na jejímž konci se Vám vyplní ty nejtajnější sny a touhy.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA MELIA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA MELIA 50ml - parametry produktu

ISSORIA MELIA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA MELIA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA MELIA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?