ISSORIA LUELLA 50ml

ISSORIA LUELLA 50ml

ISSORIA LUELLA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 452 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA LUELLA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu The One od Dolce&Gabbana tak se Vám tato vůně bude líbit„Co všechno mě dnes čeká? To s určitostí nevím. Jedno je však jisté. Každou překážku přeměním v příležitost, a každé příležitosti se chopím co nejpevněji. Dnešek bude pro mě velkým úspěchem.“Jste emancipovaná a silná žena, která s hravostí a grácií sobě vlastní překonává překážky života s úsměvem na rtech. Iniciativa, která se Vám nedá upřít, pracovitost a tvořivost Vám pomáhají dosahovat malých úspěchů všedních dnů, ale i životních úspěchů hodných závisti. Víte, že zde nejste proto, abyste čekali, až se věci vyřeší samy, než si Vás najde štěstí či láska. Nečekáte, ale jednáte, v tom spočívá Vaše síla a výjimečnost, v tom spočívá Vaše tajemství úspěchu.Parfém ISSORIA LUELLA vyzvedne Vaši jedinečnost, odhalí Vaši sílu a nechá přemluvit Vaši ženskost. Elegance uhlazenost a vkus, tak by se dala charakterizovat vůně ISSORIA LUELLA. Zpočátku Vás uchvátí velmi jemně a nenápadně zapracované ovocné tóny liči a broskve, které však mizí v záplavě elegantních bílých květů. Jasmín, lilii a konvalinku zahřívají zářivé akordy vzácné ambry, pižma a krémové vanilky. Parfém ISSORIA LUELLA má příjemný pudrově-květinový charakter, který svědčí každé výjimečné ženě bez rozdílu věku.ISSORIA LUELLA ve Vás probudí skutečnou ženu, se vší kultivovaností, emocionálností, ale i silou a nevyčerpatelnou energií. I díky ní pochopíte, že být iniciativní a úspěšnou ženou-dámou je opravdu úžasné.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA LUELLA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA LUELLA 50ml - parametry produktu

ISSORIA LUELLA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA LUELLA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA LUELLA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?