ISSORIA LENESA 50ml

ISSORIA LENESA 50ml

ISSORIA LENESA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA LENESA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Hypnotic Poison od Christian Dior tak se Vám tato vůně bude líbit„Vše, co potřebuji už mám a všechno po čem toužím mi bylo dáno.“Všechno, po čem jste kdy toužili to už máte. Uvědomujete si jaké hojnosti se vám dostává a jste za to upřímně vděčná. Jste žena, která vždy jde za svými sny a touhami, ale jste také ženou, která si dokáže vážit i každodenní maličkosti, které jsou Vám dopřány. Sebepoznáním jste pochopili, že svět vám nabízí vše, co chcete a potřebujete, důležité je však pochopit sebe, své pocity a potřeby. Tehdy odhalíte bohatství světa, které Vám leží u nohou.Dámský parfém ISSORIA LENESA je bohatá a delikátní vůně plná ženské smyslnosti. Je to vůně ženy, která zná své přednosti, patřičně je využívá a vždy dostane to, po čem touží. Trochu temné a tajemné gurmánské složení parfému ISSORIA LENESA ukrývá hořko-sladkou kombinaci mandlí a vanilky. Gurmánský charakter dále podtrhuje exotický mléčný akord kokosového ořechu, který objímá základ tvořený santalovým dřevem a pižmem.ISSORIA LENESA vám ukáže bohatství a hojnost, které vám život nabízí každý jeden den a pomůže vám uvědomit si, že máte mnohem více než to, po čem jste toužili.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA LENESA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA LENESA 50ml - parametry produktu

ISSORIA LENESA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA LENESA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA LENESA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?