ISSORIA IDA 50ml

ISSORIA IDA 50ml

ISSORIA IDA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 466 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA IDA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu L'eau d'Issey od Issey Miyake tak se Vám tato vůně bude líbit„Žiji svůj život upřímně, čestně, s díkem a láskou ve svém srdci. Jedině tak si dokážu zachovat čistotu srdce.“Mezi Vaše nejvyšší hodnoty zařazujete zejména upřímnost a čestnost. Jste ženou, která hraje čestnou hru a vždy odhaluje svoji pravou tvář. Věříte v dobro a lásku, které dále nezištně rozdáváte. Váš upřímný a dobrosrdečný úsměv v mnohých vyvolává pocity klidu a radosti. Lidé se ve Vaší přítomnosti cítí uvolnění, cítí pochopení a harmonii, která z Vás vyzařuje.ISSORIA IDA je parfém lehký jako vzduch, představuje čistotu, svěžest a něžnost. Je určen všem ženám, které preferují minimalistický styl, mají rády jemné a čisté tóny, ale zároveň vyzařují klidnou ženskou energii. Čisté a jasné tóny lotosového květu v úvodu vůně doplňují syntetické tóny calone, které Vás prostřednictvím mořských a ozónových tónů přenesou na mořské pobřeží za časného jarního rána. Špetku exotičnosti vůni dodává žlutý meloun, díky kterému si můžete dopřát i trochu sladkého, ale stále svěžího čichového zážitku. Velice zajímavý prvek vůně tvoří její květinové srdce. Růže, pivoňka, konvalinka a lilie vůni obohacují o esenci ženskosti. Akordy cedrového a santalového dřeva s příměsí pižma a bílých květinových tónů tuberózy uzavírají tuto jedinečnou a svěží vonnou kompozici.ISSORIA IDA představuje čistou Vašeho srdce a Vašich činů. Jeho vůně uklidní Vaši mysl a vykouzlí Vám nemiznoucí úsměv na rtech.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA IDA 50ml patří do skupiny produktů Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA IDA 50ml - parametry produktu

ISSORIA IDA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA IDA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA IDA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?