ISSORIA FREIS 50ml

ISSORIA FREIS 50ml

ISSORIA FREIS 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA FREIS 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Acqua di Gioia od Giorgio Armani tak se Vám tato vůně bude líbit„Svoboda je mou nedílnou součástí. Svoboda je věčná, s ní jsem přišla na tento svět as ní prožívám celý svůj život. Svoboda není možnost, není to volba, je to uvědomění si, že všechno mám jen a jen ve svých rukou. Naleznu v sobě sílu svobodně žít život podle svých představ, svobodně vyjádřit své pravé Já. Daruji volnost své svobodné duši.“Cítit svobodu, nevnímat omezení, žít život podle svých představ, to je vaše každodenní realita. Milujete svůj život bez limitů a kompromisů. Díky volnosti, kterou cítíte jste ve všem, co děláte, ve všech vztazích a situacích naprosto upřímná k ostatním i k sobě samé. Svoboda Vám dává příležitost definovat sebe sama, ale také zodpovědnost za vše, co se rozhodnete udělat, či neudělat. Svoboda je klíčová ingredience Vašeho života.Tak jako je svoboda kyslíkem pro Vaši duši, tak se parfém ISSORIA FREIS stane energií, hnacím motorem, který vám dá sílu svobodně žít. Lehká svěží, velmi ženská vůně je chladivá, ale zároveň velmi přívětivá. Jiskřivý citrón a povzbudivá máta je protkána s něžným květinovým aroma pivoňky. Trvanlivost a všestrannost vůni dodávají tóny cedru a sladko-pikantního růžového pepře. Přestože parfém ISSORIA FREIS je svěží vůně, není jemná a nevýrazná. Bude Vás provázet během celého zážitky nabitého dne, a tím Vám bude připomínat, že vůně svobody je nedílnou součástí Vaší identity.ISSORIA FREIS vytváří dokonalou harmonii mezi moderním a nadčasovým, svěžím a intenzivním. Je to vůně svobody v pravém slova smyslu.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA FREIS 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA FREIS 50ml - parametry produktu

ISSORIA FREIS 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA FREIS 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA FREIS 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?