ISSORIA FERAIA 50ml

ISSORIA FERAIA 50ml

ISSORIA FERAIA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 480 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA FERAIA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Rush 2 od Gucci tak se Vám tato vůně bude líbit„I malé povzbuzení má pro mě cenu zlata. Pár povzbudivých slov, souhlasných pohledů, nebo empatických objetí mi vykouzlí úsměv, dodá naději a posílí mé kroky na cestě za novým dobrodružstvím.“Žena s čistým srdcem obklopená milující rodinou a přáteli, taková jste. Optimismus, dobrá nálada a dobrosrdečnost, to jsou vlastnosti, díky nimž si Vás každý okamžitě zamiluje. Ovšem i Vaše pozitivní energie se potřebuje něčím dobíjet. Je to právě podpora vašich blízkých, která vám dodává energii a sílu zvládat každý den s úsměvem. Jejich povzbudivá slova či gesta jsou pro Vás hnacím motorem. Povzbuzení vás vždy navede na tu správnou cestu, vždy vám ukáže správný směr a díky němu si v každé situaci dokážete zachovat svůj optimistický pohled na svět.Vaše vůně by měla být stejná jako Vy. Čistá, energická, svěží a pozitivní. Vždy když k ní přivoníte pocítíte příliv pozitivní energie, která Vás dokáže probrat a povzbudit i během těch nejnáročnějších dnů. Máte ráda svěží vůně, ze kterých však cítit něžnost ženy. Jsou to kompozice plné jemných květin a sladkého ovoce, které působí hravě a povzbudivě a zároveň z nich cítíte laskavost a jakousi přívětivou hřejivost. ISSORIA FERAIA je parfém právě pro Vás, pro ženu, která vše zvládá s úsměvem na rtech a s optimistickým pohledem do budoucnosti.ISSORIA FERAIA je vůně plná jiskřivého optimismu. Získá si Vás svojí hravostí a vzdušností, se kterou v sobě spojuje květinové a ovocné tóny. Průzračná vůně frézie, narcisu a bílých květů je přímo návyková, působí moderně a elegantně zároveň. Když se ke květinovým tónům přidá šťavnatý černý rybíz parfém ISSORIA FERAIA získává sladký dívčí nádech, ze kterého vyzařuje pozitivní energie. Něžný dotek v podobě pižma do vůně vnáší nádech romantiky, která je nedílnou součástí života každé ženy.ISSORIA FERAIA je květinově ovocná vůně pro každou příležitost. Dodá Vám nezbytné povzbuzení, díky kterému v sobě naleznete sílu jít dál.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18 % parfémovaného oleje Více o parfémech ISSORIA ...

Produkt ISSORIA FERAIA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA FERAIA 50ml - parametry produktu

ISSORIA FERAIA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA FERAIA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA FERAIA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?