ISSORIA ENOLA 50ml

ISSORIA ENOLA 50ml

ISSORIA ENOLA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ENOLA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Lady Million od Paco Rabanne tak se Vám tato vůně bude líbit„Objetí je univerzální jazyk, který dokáže znásobit štěstí, utišit bolest, potěšit a zahřát u srdce. V objetí se svět kolem mě mění k lepšímu. Objetí je nejlepší způsob, jakým začnu svůj den.“Vaše extrovertní a dobrosrdečná povaha, je to, co si na Vás Vaši blízký nejvíce cení. Záleží vám na tom, aby se lidé ve vaší blízkosti cítili dobře, to vás těší a naplňuje novou pozitivní energií. Milá přívětivá slova a upřímné vřelé objetí, to je to, co ostatním dáváte, a to, co také od druhých ráda přijímáte. V objetí cítíte blízkost, podporu a lásku svých milovaných. Objetí ve Vás násobí pocit štěstí, ale v těžkých chvílích také uzdraví raněnou duši. Velmi dobře znáte sílu „obyčejného“ objetí, a proto jím nikdy nešetříte.ISSORIA ENOLA je hřejivá, sladká, výrazně květinová, bohatá a opravdu okouzlující vůně. To, co si v ní zamilujete je zejména vůně sladce hřejivého medu, kterou doplňují nakyslé maliny. Bílé květinové tóny jasmínu, gardénie a pomerančového květu celou kompozici mírně zjemňují, ale jako celek vůně působí velmi hravě, svůdně a neodolatelně sladce. Pokud hledáte parfém, který dokonale doplní Vaši extrovertní povahu, navíc s opravdu dlouhou životností parfém ISSORIA ENOLA Vás určitě nezklame.S parfémem ISSORIA ENOLA se budete každý den cítit jako ve sladkém hřejivém objetí, které Vám vyčaruje úsměv na tváři, dodá pořádnou dávku optimismu a dobré nálady.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA ENOLA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ENOLA 50ml - parametry produktu

ISSORIA ENOLA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ENOLA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ENOLA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?