ISSORIA ELISIE 50ml

ISSORIA ELISIE 50ml

ISSORIA ELISIE 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ELISIE 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Black Opium od Yves Saint Laurent tak se Vám tato vůně bude líbit„Miluji život vášnivě, skutečně, a proto si dokážu naplno vychutnat každé potěšení a rozkoš které mi nabízí. Vůně, chutě a všechny krásy života jsou zde pro mě. Nebojím se jít za potěšením, které si zasloužím.“Žena plná sebedůvěry, svobodná, taková, která žije život intenzivně a naplno, to jste Vy! Od života si berete beze dotazu všechno dobré, co nabízí. Vychutnáváte si každý den se sobě vlastním nespoutaným přístupem a nic Vás nemůže zastavit. Jste požitkářka, jste rebelka, která se nestydí užít si rozkoš, neváhá jít za požitky a vše, co dělá, dělá pro své vlastní potěšení. Váš drzí půvab je okouzlující a váš život fascinující.Hledáte vůni, která vyjadřuje vaši touhu žít, potěšení ze života a dokáže podtrhnout vaši rafinovanou ženskou stránku? ISSORIA ELISIE vyzvedne Vaši magnetickou přitažlivost a přinese Vám do života rozkoš v podobě neodolatelných gurmánských tónů. ISSORIA ELISIE v úvodu zaujme aroma bílých květů a vůní medově sladké hrušky. Ústředním prvkem vůně jsou však gurmánské akordy kávy, vanilky a hořkých mandlí, které způsobují doslova závislost na této opojné kompozici. Dopřejte si toto voňavé potěšení během speciálních příležitostí či kdykoli během běžného dne a vychutnávejte si život naplno!ISSORIA ELISIE je plný smyslnosti a sebedůvěry ženy, která se chce oddat všem rozkoším, které život nabízí.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA ELISIE 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ELISIE 50ml - parametry produktu

ISSORIA ELISIE 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ELISIE 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ELISIE 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?