ISSORIA ELAINA 50ml

ISSORIA ELAINA 50ml

ISSORIA ELAINA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 480 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ELAINA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Bright Crystal od Versace tak se Vám tato vůně bude líbit„Upřímnost mě činí svobodnou ve slovech, ale i ve skutcích. V upřímnosti odhaluji své skutečné já, ukazuji pravou tvář a nabízím otevřené srdce. Upřímnost, kterou dávám a dokážu přijímat se zrcadlí ve skutečných a vřelých vztazích, které mi přinášejí lásku, sílu a pocit sounáležitosti.“Vaše osobnost je jakoby vystřižená z romantického příběhu, křehká duše plná snů a ideálů s obrovským srdcem připraveným milovat. Jste žena toužící po objetí, romantických vyznáních, skutečném přátelství a schopná bezmezné lásky. Vaše úmysly jsou čisté, činy upřímné a srdce otevřené. Zasloužíte si být milovaná, respektovaná, zasloužíte si dostávat všechno to, co sama nabízíte.ISSORIA ELAINA je vůní mladé ženy, která je citlivá, přirozená a vnímavá. Svěží a jemná kompozice se nese ve znamení lehkosti a romantických květinových tónů. V úvodu vůně na okamžik dominují ovocné tóny yuzu a granátového jablka. Jejich kombinací vzniklo aroma sladkokyselých citrusů s trpkým místy jemně kořeněným dozvukem. Pravá podstata tohoto půvabného parfému se odhaluje v jeho srdci. Něžné, svěží a vzdušné květinové tóny pivoňky, magnólie a lotosu dokonale odrážejí povahu romantické vůně. Květinové akordy zlehka doplňuje hedvábné pižmo, které celou kompozici příliš nezatěžuje, právě naopak splývá s ostatními lehkými ingrediencemi a dodává vůni měkkost a něžné sametové pohlazení.ISSORIA ELAINA je jako čistý svěží závan, který Vám pomůže odhalit Vaše skutečné já, upřímné a milující.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA ELAINA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ELAINA 50ml - parametry produktu

ISSORIA ELAINA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ELAINA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ELAINA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?