ISSORIA DULSA 50ml

ISSORIA DULSA 50ml

ISSORIA DULSA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA DULSA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu La Vie Est Belle od Lancome tak se Vám tato vůně bude líbit„Neprojde jediný den, kdy bych svým jednáním neovlivnila svůj život. Jsou to právě mé činy, které mění můj život a je jen na mně, abych nabrala odvahu konat velké činy, které přinesou velké změny. Nezapomínám, že správný čas je nyní, správné místo je tady a správný směr je vždy vpřed.“Úspěšná ambiciózní žena, která se nikdy nevzdává, to je popis, který vás vystihuje. Víte přesně, co v životě chcete a i to, jak toho dosáhnete. Uvědomujete si, že každý je sám strůjcem svého štěstí, a tak jen nesedíte nečinně v koutě, ale jednáte. Chopíte se každé příležitosti, která Vás posune vpřed, využijete každou chvíli, kdy můžete zazářit a ukázat svoji sílu a odhodlání. Využíváte svého daru a téměř nedosažitelné cíle měníte na své vlastní úspěchy.ISSORIA DULSA, oslava krásy a radosti, vůně, která vyzdvihuje jedinečnost, a díky které se budete cítit opravdu výjimečně. ISSORIA DULSA je elegantní, decentně sladký parfém s pozoruhodnou výdrží. Je ženský a také velmi ambiciózní zejména díky spojení ovocných, dřevitých a orientálních tónů. Kyselý svěží černý rybíz v úvodu obklopuje sametově pudrové aroma krále květin kosatce. Vanilka spolu s pralinkami a fazolkami tonka tvoří gurmánský základ, díky kterému vůně nabývá hlubší a smyslnější rozměr. Sílu, kuráž a pořádnou dávku sebevědomí do vůní přináší orientální pačuli, díky kterému s jistotou zvládnete i ten nejnáročnější den.ISSORIA DULSA je vůní ženy činu, která se nebojí jít vpřed. Dodá Vám odvahu, abyste odkryli svoji skutečnou podstatu, sílu a odhodlání, díky kterým dokážete změnit svět.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA DULSA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA DULSA 50ml - parametry produktu

ISSORIA DULSA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA DULSA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA DULSA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?