ISSORIA DENAIA 50ml

ISSORIA DENAIA 50ml

ISSORIA DENAIA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA DENAIA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Crystal Noir od Versace tak se Vám tato vůně bude líbit„Vždy budu sama sebou a nikdy neztratím své skutečné já. Nejsem tady proto, abych plnila něčí představy. Jsem tady proto, abych obohatila tento svět svou jedinečností.“Uvědomujete si své kvality a víte, že jste jedinečná osobnost. Jste sebevědomá, inteligentní a atraktivní žena, která vždy jedná podle sebe. Odmítáte se měnit a přizpůsobovat podle představ jiných. Jste jaká jste a musí to akceptovat. Jen tehdy mohou odhalit Vaši výjimečnou osobnost, která je krásná a inspirativní. V životě chcete prorazit sama za sebe, protože jedině tak neztratíte své skutečné Já.Kdo je ta tajemná sexy žena, jejíž neodolatelná vůně se nese vzduchem? Přesně to si budou říkat všichni, když se ocitnete v jejich společnosti s parfémem ISSORIA DENAIA. Tato vůně je prostě osud! Pokud ji jednou ovoníte úplně Vás pohltí a budete se v ní chtít koupat. Je dráždivá, elegantní intenzivní a smyslná. Vznešená gardénie, kokos, pižmo či santalové dřevo tvoří celek, ze kterého přímo srší sebevědomí a neskutečné charisma. Její nositelka je neobyčejná žena, nepopsatelná, tajemná, taková, která vzbuzuje zájem mužů a závist žen. ISSORIA DENAIA je se svojí intenzitou, hloubkou a hřejivostí přímo stvořena pro speciální příležitosti.ISSORIA DENAIA vyzdvihne Vaši jedinečnost a pomůže Vám neztratit Vaše skutečné Já.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA DENAIA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA DENAIA 50ml - parametry produktu

ISSORIA DENAIA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA DENAIA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA DENAIA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?