ISSORIA DEILA 50ml

ISSORIA DEILA 50ml

ISSORIA DEILA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA DEILA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu J'adore od Christian Dior tak se Vám tato vůně bude líbit'Chci s tebou zažít všechno krásné a dobré, stát u tebe vždy, když to potřebuješ. Náš svět je naším malým rájem, protože ho tvoříme společně'Mít někoho, na koho se dá spolehnout, komu na nás záleží a vždy si najde čas být s námi a poslouchat nás, to je potřeba každé ženy. Své city a emoce, radosti, ale i starosti ráda sdílíte s někým ke komu pociťujete opravdu silné pouto. Sdílení je projevem důvěry a intimity, které vyžaduje pocit bezpečí a pochopení. Uvědomujete si, že máte velké štěstí, že právě Vy jste v životě našla osobu, se kterou se můžete podělit o svůj svět. Vaše vzájemná blízkost a důvěra je to nejcennější co máte, jste tady jeden pro druhého, a to je opravdový neocenitelný dar.ISSORIA DEILA je okouzlující parfém, ze kterého vyzařuje pohoda, elegance a romantická intimní atmosféra. Delikátní složení vůně je bohaté na ovocné tóny jako jsou meloun, mandarinka či sladká broskev. Tento ovocný košík má však sofistikovanou elegantní vůni, která decentně ladí s květinovým srdcem tvořeným smyslnou orchidejí či jemným aroma konvalinek. Pižmově vanilkový základ jen umocňuje dokonale ženský charakter vůně, která Vám zajistí přirozenou přitažlivost. ISSORIA DEILA je vůní ženy s vytříbeným vkusem, která se ráda nechává hýčkat a užívá si pocit být milována.ISSORIA DEILA Vám svojí jedinečnou atmosférou připomene kouzelné okamžiky sdílení svých pocitů s milovanou osobou. Sdílejte radost z vůně ISSORIA DEILA a podělte se o svůj svět.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce. Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA DEILA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA DEILA 50ml - parametry produktu

ISSORIA DEILA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA DEILA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA DEILA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?