ISSORIA ANILA 50ml

ISSORIA ANILA 50ml

ISSORIA ANILA 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ANILA 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Aqua Allegoria Mandarine Basilic od Guerlain tak se Vám tato vůně bude líbit„Život je přece příliš krátký na to, abych neustále uvažovala nad každým mým slovem či každým skutkem. Více bezprostřednosti, více spontánnosti a upřímnosti mi do života přinesou spoustu výjimečných zážitků, zkušeností, ale i mezilidských vztahů.“Za to, že lidé vyhledávají Vaši společnost, cítí se s Vámi dobře a uvolněně, vděčíte Vaší přirozené bezprostřednosti. Působíte upřímně a nenuceně, je s Vámi vždycky zábava a zbytečně se nezabýváte běžnými problémy. Vaše extrovertní povaha přitahuje pozornost, a právě proto máte velký okruh přátel. Jednoduše si rozumíte s každým, všude se cítíte jako doma a všude Vás vítají s otevřenou náručí.ISSORIA ANILA dokonale odráží povahu bezprostřední ženy. Je ztělesněním jiskřivé radosti, spontánnosti a upřímnosti. Pro tuto vůni jsou charakteristické šťavnaté, výrazné a oslnivé citrusové tóny mandarinky a pomeranče, které ozvláštňuje aromatická bazalka a uklidňující zelený čaj. Sladký a velmi ženský dozvuk do vůní vnášejí květiny pomeranče a hřejivé santalové dřevo. ISSORIA ANILA Vám zaručeně zpříjemní a rozzáří každý den.ISSORIA ANILA Vám přináší více bezprostřednosti, více upřímnosti a více otevřenosti, čímž bezpochyby obohatí Váš život.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA ANILA 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ANILA 50ml - parametry produktu

ISSORIA ANILA 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ANILA 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ANILA 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?