ISSORIA ALICES 50ml

ISSORIA ALICES 50ml

ISSORIA ALICES 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 508 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ALICES 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Alive od Hugo Boss tak se Vám tato vůně bude líbit„Dáš mi všechno, co chci.“Silná a nezávislá, ale zároveň citlivá a romantická. Jste rafinovaná žena mnoha tváří, která vždy ví, jak se má chovat, jaká slova má použít, aby dosáhla svého cíle. Ať už jde o rande nebo pracovní pohovor, vždy víte, jak zaujmout a jaké „zbraně“ použít ve svůj prospěch. Vaše sofistikované chování je vyšperkováno do nejmenšího detailu. Inteligence, šarm, sexappeal a důvtip hrají ve Váš prospěch, díky nimž jste magneticky přitažlivá, neodolatelná a v neposlední řadě velmi přesvědčivá.ISSORIA ALICES vyzařuje bezstarostnou radost a připomíná hřejivé a láskyplné objetí. Dominantní sladce krémová vanilka se mísí s teplými dřevitými tóny, které do vůní přinášejí měkkost a ladnou ženskost. Šťavnatý kyselkavý černý rybíz a jablko jsou jako jiskřička čistého štěstí, která do dřevito-pudrové kompozice vnáší svěžest a lehkost. ISSORIA ALICES má jisté kouzlo, které zpočátku z nevinné vůně vytváří lákavé a smyslné sofistikované aroma.ISSORIA ALICES je síla, smyslnost a sofistikovanost, ale také elegance a jednoduchost. Je obrazem silné ženy, která žije život podle svých představ.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA ALICES 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ALICES 50ml - parametry produktu

ISSORIA ALICES 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ALICES 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ALICES 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?