ISSORIA ABELE 50ml

ISSORIA ABELE 50ml

ISSORIA ABELE 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ABELE 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Rush od Gucci tak se Vám tato vůně bude líbit„Vnímám svou hodnotu a dokážu ocenit sebe samu. Jsem dost dobrá, jsem na sebe hrdá, zasloužím si všechno dobré, co mě v životě potká. Vím to a nepotřebuji nikoho, aby mě v tom utvrdil.“Jste žena, která se umí ocenit. Přijímáte se taková, jaká jste a Vaše sebevědomí jste vybudovali na uvědomění si své sebehodnoty. Dokážete objektivně zhodnotit své kvality a nepotřebujete k tomu uznání či komplimenty Vašeho okolí. Jste silná osobnost, která chápe, že vnímání sebehodnoty se zrcadlí ve vašem celém životě. Vaše sebehodnota je odrazoví můstek k lepšímu a plnohodnotnému životu v lásce, hojnosti a spokojenosti.Parfém ISSORIA ABELE přitahuje pozornost, je výjimečný, nezaměnitelný a moderní. Je jedinečný právě tím, že po každém přivonění ucítíte něco jiného. Vonná esence plná příjemných překvapení. Je to sladký květinový parfém, ale zároveň dřevitý s nádechem orientu. Elegantní gardénie, jasmín a vanilka na jedné straně. Pačuli, vetiver a koriandr na straně druhé. Něžnost a síla, sladkost a pikantnost, dvě zdánlivě protichůdné strany. V parfému ISSORIA ABELE zde však nestojí proti sobě v souboji, ale spojili své síly, aby vytvořili jedinečný celek, který odráží vnitřní svět každé silné a sebevědomé ženy.ISSORIA ABELE vyžaduje výraznou osobnost. Ženu, která se vztyčenou hlavou kráčí světem, a tím vyjadřuje, že je na sebe opravdu hrdá. ISSORIA ABELE Vám připomene, jak je důležité starat se o svoje nitro a budovat svou vlastní sebehodnotu.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost a kvalita této vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje Více o parfémech ISSORIA ...

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA ABELE 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy dámské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ABELE 50ml - parametry produktu

ISSORIA ABELE 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ABELE 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ABELE 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?