ESTÉE LAUDER Pleasures EdP

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 589 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - popis produktu

Parfémovaná voda ESTÉE LAUDER Pleasures EdP:Rádi byste měli parfémovanou vodu, kterou vám vaše okolí bude jen chválit? ESTÉE LAUDER Pleasures EdP je originální vůně dokonalá pro ženy. Základem této parfémované vody je květinová příměs, která obsahuje především tóny jasmínu, růží nebo fialky. Tato parfémovaná voda se hodí pro běžný den, nejlépe ale sedí během letních dní. ESTÉE LAUDER Pleasures EdP je originálně z Ameriky. Nejdůležitější vlastnosti parfémované vody ESTÉE LAUDER Pleasures EdP Parfémovaná voda dělaná pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Tato parfémovaná voda byla vytvořena v Americe

Produkt ESTÉE LAUDER Pleasures EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Estée Lauder, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Estée Lauder v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt ESTÉE LAUDER Pleasures EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Estée Lauder v nabídce e-shopu Alza.cz.

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - parametry produktu

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - historie ceny a dostupnosti

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - další zajímavé produkty

ESTÉE LAUDER Pleasures EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?