B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 592 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků - popis produktu

Sadu tvoří deset měkkých různobarevných kostek s písmeny a zvířaty a pyramida z kroužků.Měkké kostky One Two Squeeze po zmáčknutí pískají, jejich různorodé textury kostek lákají ke zkoumání rukama i ústy, později si dítě s kostkami bude házet, stavět z nich, učit se písmenka a názvy zvířátek.Pyramida z kroužků v originálním provedení obsahuje kroužky přírodou inspirovaných nepravidelných tvarů. Kroužky vyrobené z různých materiálů nabízí různé barvy a textury, které lákají dítě ke zkoumání rukama i v ústech. Zelený kroužek z měkkého materiálu je možné zmáčknout, základna při pohybu chrastí. Kroužky je možné navlékat na základnu, skládat na sebe, házet si s nimi, cokoli vás a vaše dítě napadne.Vhodné pro děti od 6 měsíců.

Produkt B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků lze nalézt mezi produkty ve skupině Hračky pro děti, patří pod značku B-Toys, v nabídce prodejce Market-24.cz.

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků - parametry produktu

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků - historie ceny a dostupnosti

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků - další zajímavé produkty

B-TOYS - Kostky One Two Squeeze a Pyramida z kroužků - jak nakoupit nejvýhodnější?