Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení
05.12.2022 | Redakce

Kuchyňské roboty – spolehliví společníci při vaření a pečení

Objevte spolehlivého společníka pro každodenní i příležitostné vaření a pečení.

Míchejte, šlehejte, použijte jemné hnětení. Nakrájet, nakrájet, nastrouhat. Staňte se kreativním kuchařem. Připravte pokrmy z celého světa. Inspirujte se dostupnými recepty.

Nejmodernější kuchyňské roboty váží, ohřívají nebo indukčně vaří jídlo. Je jen na vás, zda použijete páru nebo pomalé vaření při nižší teplotě.

Bonusem kvalitních přístrojů je dostatečný výkon, nerezová konstrukce a dostatek výkonného příslušenství.

Díky svému stylovému designu, barevné kombinaci krásy a výkonu se kuchyňský robot stane ozdobou vaší kuchyně.



Kuchyňské roboty - kompaktní kuchyňské roboty

Kuchyňské roboty - kompaktní kuchyňské roboty

Menší, kompaktní kuchyňské roboty zvládají základní úkoly. Jsou určeny především ke šlehání, mixování, sekání ořechů, krájení nebo strouhání ovoce a zeleniny. Snadno se přepravují a šetří místo na pracovní lince.

Typický pro kuchyňské roboty je motor umístěný ve spodní části přístroje a výměnné nádoby s příslušenstvím, například na vážení, na krájení sýra, na krájení zeleniny a hranolků nebo na sekání ledu. Jsou vhodné pro přípravu zeleninových pokrmů, lisování a odšťavňování citrusových plodů, výrobu marinád a salátových dresinků.

S výkonem kolem 800 W snadno rozmixují zeleninu a ovoce. Malé rozměry nádob jsou vhodné pro zpracování malého množství surovin na smothy pro jednu až dvě osoby. Kuchyňské roboty s výkonem přes 1000W si poradí i s hnětením těsta.

  • nižší pořizovací cena základní potravinářské operace výhodné menší kompaktní rozměry nižší hmotnost snadná manipulace regulace rychlosti pulzní režim pro okamžitou maximální rychlost bezpečnostní pojistka tepelná pojistka robot vhodný pro příležitostné vaření a pečení
  • chybí některé vlastnosti multifunkčních kuchyňských robotů, vhodné pro přípravu pokrmů vychlazených na pokojovou teplotu, menší objem nádoby, nižší výkon motoru, obtížnější čištění, hřídel s nářadím překáží

Jak vybrat správnou varnou desku?


Kuchyňské náčiníKuchyňské zástěryKuchyňské utěrkyFood procesor

Multifunkční kuchyňské stroje

Multifunkční kuchyňské stroje

Objevte všestranný multifunkční potenciál kuchyňského robota. Vyberte si nástavec, spusťte ruku a pusťte se do práce.

Žádný recept vás nepřekvapí požadavkem na hnětení, mletí, šlehání nebo sekání. Planetární systém míchání vždy dokonale promíchá ingredience, a to i u stěn nádoby. Zadělává i těžké kynuté těsto na chleba a nudle. Zpracovává mražené ovoce a horké polévky.

S všestranným mlýnkem můžete namlít ořechy, koření, bylinky, obiloviny, mák i kávu.

Inspirujte se možností mletí masa a jeho zpracování na masné výrobky a domácí uzeniny.

S funkcí indukčního ohřevu můžete rozpustit čokoládu nebo uvařit polévku. Na displeji uvidíte nastavené parametry a postup přípravy. Vytvořte dokonalá jídla.

Pokud máte kuchyň spojenou s obývacím pokojem, zkontrolujte i hlučnost robota. Nedivte se váze.

Vysoce kvalitní, výkonné celokovové multifunkční roboty s příslušenstvím mohou vážit až 20 kg.

  • snadná obsluha a čištění velká nádoba vhodná i pro další zpracování surovin a pro vaření větší výkon motoru různé nástavce na zeleninu a maso možnost mletí a zpracování masa
  • zabírají více místa, vyšší hmotnost, vyšší pořizovací cena

Sporáky a trouby na pečení pro dokonalý kulinářský zážitek


Kuchyňské váhyPříslušenství k robotůmKuchyňské roboty

Přečtěte si také

Zimní pneumatiky pro bezpečnou jízdu na studených vozovkách

O nutnosti použití zimních pneumatik v náročných klimatických podmínkách zimy již asi není pochyb. Obecným doporučením je přezout na zimní pneumatiky, pokud okolní teplota klesne pod 7°C.

Domácí pekárny pro přípravu čerstvého chleba a pečiva

Rádi snídáte čerstvý, křupavý krajíc chleba nebo teplé voňavé pečivo? Pak si rozhodně pořiďte malou domácí pekárnu.

Tlakové hrnce pro zdravá jídla, šetřící energii a čas

Zvládněte přípravu svých oblíbených jídel za zlomek času. Zdravé vaření v páře pod vyšším tlakem výrazně zkracuje dobu přípravy a tím šetří energii.

Ekonomické televizory pro každého po celý rok

Moderní televizní přijímače jsou inteligentní, ekonomická SMART zařízení do každé domácnosti. Bohaté funkce, ultraplochý nadčasový design, vynikající obraz a zvuk je předurčily pro každodenní použití.

Jogurtovače – pomocníci na podporu přirozené imunity

Připravte si doma lahodné probiotické jogurty s kvalitním čerstvým nebo sušeným ovocem. Získejte dostatečnou imunitu díky dobrým bakteriím, které jsou nezbytné pro správné fungování střevní mikroflóry.

Napařovače oděvů pro snadné ošetření a dezinfekci oděvů

Pára změkčuje a narovnává vlákna v textilu, čímž narovnává pomačkané oblečení a záhyby. Zároveň účinně dezinfikuje textilie.

Jak vybrat tu nejlepší kávu?

Káva je jedním z nejstarších a nejoblíbenějších povzbuzujících nápojů. Je to lahodný důvod pro setkání s přáteli, pro příjemnou relaxaci a odpočinek.

Domácí udírny pro přirozenou konzervaci a plnou chuť uzených mas

Spolu se sušením je uzení nejstarší formou konzervace potravin. Populární řeznictví a zpracování masa je výbornou příležitostí pro setkání celé rodiny a přátel.

Čištění oken – efektivní a moderní

Čištění oken, zrcadel, sprchových koutů nebo různých hladkých lesklých povrchů v domácnosti je často noční můrou. Dělejte to ale efektivně a moderně.

Relax při zimních sportech

Slovensko je krásná hornatá země s mnoha dobře vybavenými zimními středisky. Nabízejí skvělé prostředí pro relaxaci a sport s výbornými sněhovými podmínkami.

Jak vybrat správnou varnou desku?

Vybavte svůj moderní domov sklokeramickou varnou deskou nebo bezpečnou indukční varnou deskou. Vyzkoušejte inovativní, zábavné, snadné vaření a spoustu chytrých funkcí.

Jak ošetřit auto před zimou?

A nezapomeňte! Ještě náročnější část roku se blíží! Chladné zimní podmínky prověří údržbu a vzhled vašeho společníka na cestách.