ISSORIA GRANDI 50ml

ISSORIA GRANDI 50ml

ISSORIA GRANDI 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 480 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA GRANDI 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu The One od Dolce&Gabbana tak se Vám tato vůně bude líbit„Moje sny jsou velké! Myslím a jednám ve velkém a nikdy neposlouchám ty, kteří říkají, že se to nedá.“Od života chcete jednoduše víc. Sníte o životě, který je jakoby vystřižený z příběhů o charismatickém tajném agentovi. Toužíte po dobrodružstvích, úspěších a slávě, toužíte po tom, aby Vás znal a uznával celý svět. Máte jasně stanovené priority a cíle a vytrvale kráčíte za svým snem. Víte, že vše, co chcete je na dosah, ze snu se stane realita a Vy budete žít svůj život opravdu velkolepě.ISSORIA GRANDI je jednoduše magnet na úspěch. Hřejivá ambra, zázvor a koriandr tvoří ohnivý koktejl, který vám rozproudí krev v žilách. Aromatické akordy kardamomu a tabáku z Vás vykouzlí nezapomenutelný a neodolatelný objekt touhy mnoha žen. Kyselý a šťavnatý grapefruit se svojí kapkou svěžesti odlehčí elegantní kořeněnou kompozici této vůně. Populární cedrové dřevo se svojí bohatou dřevitou vůní vnáší do této vonné esence intenzitu a nadčasový charakter. Rádi poutáte pozornost, provokujete své okolí svým jedinečným okázalým stylem? V tom případě je ISSORIA GRANDI vůní pro Vás!ISSORIA GRANDI je vůní charismatického muže, který má v životě velké plány a nikdo a nic mu jejich realizaci nemůže překazit.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA GRANDI 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA GRANDI 50ml - parametry produktu

ISSORIA GRANDI 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA GRANDI 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA GRANDI 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?