ISSORIA OTISS 50ml

ISSORIA OTISS 50ml

ISSORIA OTISS 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA OTISS 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu The Scent od Hugo Boss tak se Vám tato vůně bude líbit'Nikdy nepřestanu snít. Svět fantazie je mé útočiště, kde nemožné neexistuje. Jedině tam jsem to skutečně Já.'Jste muž, který se rád vyhýbá realitě všedních dní a nechává se strhnout virem své fantazie. Dokážete se zasnít kdykoli během dne, kdy ve světě své fantazie zmírňujete nudu a hledáte potěšení. V každém dni hledáte něco neobyčejného, nevšedního, něco, co by spojilo realitu s Vašimi sny. Jste emocionální a velmi kreativní člověk, který sice stojí nohama pevně na zemi, ale myslí létá v oblacích.ISSORIA OTISS je originální a nezapomenutelný parfém, který Vás přenese do nespoutaného světa fantazie. Exotické ovoce maninka se svým jedinečným rumovo-marakujovým aroma je nezaměnitelná, díky čemuž je parfém ISSORIA OTISS unikátní vonnou kompozicí, která se neztratí v davu. Aromatická levandule s pikantním lehce hřejivým zázvorem a nakyslými citrusy je zdánlivě „divoká“ kombinace, která však funguje velmi harmonicky a splývá v jeden zajímavě nasládlý celek. Základ z kůže dodává vůni hloubku, avšak se zachováním charakteru stylové vůně vhodné pro každodenní nošení.Díky vůni parfému ISSORIA OTISS můžete snít kdykoli během dne, protože ve světě fantazie nacházíte své útočiště.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA OTISS 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA OTISS 50ml - parametry produktu

ISSORIA OTISS 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA OTISS 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA OTISS 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?