ISSORIA LEIFE 50ml

ISSORIA LEIFE 50ml

ISSORIA LEIFE 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 452 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA LEIFE 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Eros od Versace tak se Vám tato vůně bude líbit„Vždy udělám to, co je správné, bez ohledu na okolnosti.“Muž se srdcem na správném místě, muž, který má odvahu vzepřít se nespravedlnosti. Jste člověk, který každý den dokazuje, že skuteční hrdinové existují. Od malého nenápadného gesta po velké činy, Vaše chování a jednání jen potvrzuje to, že jste člověk s velkým srdcem a neoblomnými hodnotami. Čestnost, spravedlnost, pravda a láska. Za to jste ochotni bojovat, díky tomu Vás lidé obdivují, respektují a následují.ISSORIA LEIFE vzbuzuje pozornost, působí podmanivě a přitažlivě. Je to přesně ten typ vůně, ke které opakovaně přivoníte s nevídaným zájmem a zvědavostí a neumíte se jí nabažit. Koncentrovaná energie citrusových plodů, jablka a chladivé máty nabírá na intenzitě s příchodem vetiveru a vlhkého dubového mechu. Orientální závan madagaskarské vanilky a fazolek tonka tvoří velmi opojný základ, ze kterého zřetelně vyzařuje charisma fascinujícího muže. ISSORIA LEIFE je vůní skutečného muže, hrdiny, kterého muži obdivují a ženy zbožňují.ISSORIA LEIFE Vám dodá odvahu jednat podle svého vlastního přesvědčení, poslouchat své srdce a provést velké činy hodné toho největšího hrdiny.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Produkt ISSORIA LEIFE 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA LEIFE 50ml - parametry produktu

ISSORIA LEIFE 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA LEIFE 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA LEIFE 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?