ISSORIA ZENERS 50ml

ISSORIA ZENERS 50ml

ISSORIA ZENERS 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA ZENERS 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Météore od Louis Vuitton tak se Vám tato vůně bude líbit'Později a pak nemám ve slovníku. Buď teď nebo nikdy.'Milujete pocit svobody bez limitů, bez omezení. Z toho pramení Vaše spontánnost. Díky své odvaze, energii a aktivnosti zažíváte dobrodružství, o kterých mnozí jen sní, děláte věci, na které jiným chybí odvaha a poznáváte to, co je před jinými skryto. Běhat bosí po orosené trávě, ochutnávat netradiční jídla, spřátelit se s cizincem, zakřičet si na vrcholu hory, ...to je Váš neskutečně skutečný život.ISSORIA ZENERS je fascinující vůně, která přímo vybízí ke spontánnosti. Výbuch šťavnatých citrusů v podobě mandarinky, pomeranče a bergamotu je pravá svěžest a energie, která vám bude kolovat v žilách jako adrenalin během všech vašich dobrodružství. Po výrazně svěžím citrusovém úvodu se o slovo hlásí se stejnou silou a intenzitou kořeněné akordy růžového pepře a vetiveru, díky kterým toto intenzivní dobrodružství přetrvává opravdu dlouhou dobu. ISSORIA ZENERS, toto je energie a svěžest v tom pravém slova smyslu.Parfém ISSORIA ZENERS je prvním krokem ke spontánnosti, probudí ve Vás touhu žít život naplno hned teď, protože zítra už může být pozdě.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA ZENERS 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy pánské, patří pod značku ISSORIA, v nabídce prodejce Parfemplus.cz.

ISSORIA ZENERS 50ml - parametry produktu

ISSORIA ZENERS 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA ZENERS 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA ZENERS 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?