ISSORIA GENEVI 50ml

ISSORIA GENEVI 50ml

ISSORIA GENEVI 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 424 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA GENEVI 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Bolero od Gabriela Sabatini tak se Vám tato vůně bude líbit„Mé srdce je plné lásky, připravené bezmezně milovat.“Jste žena plná nadějí, optimismu a víry. Věříte v lásku, věříte, že každý v životě najde své štěstí. Jste otevřena všemu, co vám život přinese, jste připravena říci životu ANO. Optimismus, který Vás nikdy neopouští je Vaším základním povahovým rysem, díky němu máte spoustu přátel, kteří milují Vaši pozitivní energii. Někdo by mohl říct, že jste tak trochu snílek, že Vás unášejí Vaše romantické představy, ale Vy víte, že upřímná a vášnivá láska na celý život skutečně existuje. Vaše srdce je otevřeno přijmout tuto lásku a Vy se neumíte dočkat, kdy se budete moci se svou láskou podělit.ISSORIA GENEVI je radostná a velmi ženská vůně plná lásky, štěstí a vášně. Slaďoučké na slunci čerstvě dozrálé bobulové ovoce, broskev či mandarinka si Vás získá hned v úvodu vůně. Sladkost ovoce vyvažují smyslnější květinové tóny gardénie, růže a fialky s jemným pudrovým dotekem. Hloubku, intenzitu a trvanlivost vůni dodávají akordy santalového dřeva či exotický brazilský palisandr. Hřejivost dřeva v závěru umocňují gurmánské akordy krémové vanilky a jemně pikantních fazolí tonka. ISSORIA GENEVI je jako prázdninový románek – hřejivá, osvěžující, vášnivá a jednoduše nezapomenutelná.ISSORIA GENEVI umocní Vaši víru v lásku a dodá Vám naději, že „a žili šťastně až navěky…“ může být šťastným koncem i Vašeho romantického příběhu.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA GENEVI 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA GENEVI 50ml - parametry produktu

ISSORIA GENEVI 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA GENEVI 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA GENEVI 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?