ISSORIA FLONIR 50ml

ISSORIA FLONIR 50ml

ISSORIA FLONIR 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA FLONIR 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Fahrenheit od Christian Dior tak se Vám tato vůně bude líbit'Pracuji na sobě tvrdě a vytrvale. Díky tomu si uvědomuji svou hodnotu a buduji zdravé sebevědomí.'Krůček po krůčku, roky, ne ze dne na den, jste se dostali tam, kde jste teď. Sebevědomý muž, který je hrdý na sebe a na své úspěchy. Prvním a nejdůležitějším krokem, který jste udělali bylo uvěřit v samého sebe. Jakmile jste začali věřit ve své kvality a schopnosti, dokázali jste vzít osud do vlastních rukou. Začali jste vytvářet budoucnost namísto čekání, že Vám to, co chcete samo padne do klína. Jste muž, který si věří, ví, co může nabídnout světu a zná svoji hodnotu.ISSORIA FLONIR je vůní sebevědomého a silného muže, který má však laskavý a citlivý vnitřek. Tento koncept odráží také složení, kde jemné květinové srdce obklopují velmi mužné a intenzivní vonné akordy. Tak trochu tajemné a mírně kouřové tóny kůže v úvodu vůně zjemňuje svěží vůně lístků fialky a také šťavnaté citrusy, které do vůní přinášejí hořko-kyselý akcent. Květinové srdce, které vůbec neubírá na maskulinním charakteru tohoto parfému je tvořeno karafiátem, jemnými bílými květinovými tóny jasmínu a zimolezu. Aromatický muškátový oříšek doplňují zemité tóny pačuli a vetiveru, které působí velmi klasickým usazeným dojmem. V kombinaci s ikonickým pižmem však tvoří velmi sofistikovanou a elegantní vonnou kompozici.ISSORIA FLONIR je intenzivní parfém, který vám pomůže vybudovat a udržet zdravé sebevědomí.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA FLONIR 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA FLONIR 50ml - parametry produktu

ISSORIA FLONIR 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA FLONIR 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA FLONIR 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?