ISSORIA EMELYS 50ml

ISSORIA EMELYS 50ml

ISSORIA EMELYS 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 494 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA EMELYS 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Kirke od Tiziana Terenzi tak se Vám tato vůně bude líbit„Každé ráno se probudím s nadšením a s otázkou: Co nového, krásného a nezapomenutelného mě dnes čeká?“Čas je nezastavitelný, drahocenný, plyne nemilosrdně rychle a Vy byste jej nejraději zastavili, abyste si mohli naplno vychutnat každý jeden moment. Víte, že každý den Vašeho života v sobě ukrývá kouzlo, pro které se vyplatí žít. Proto prožíváte přítomný okamžik tady a teď, naplno, všemi smysly, s psychickou i fyzickou přítomností. Minulost jsou krásné vzpomínky, budoucnost zase vzrušující nepředvídatelné dobrodružství, v přítomnosti se odehrává Váš život. Uvědomujete si hodnotu času, proto je pro Vás každý okamžik příležitost, jak se těšit z maličkostí a objevovat kouzlo života.ISSORIA EMELYS je magická a luxusní unisex vůně, která vyzdvihuje Váš půvab a s grácií nechává vyniknout lehce extravagantní stránku osobnosti každého z nás. Sluneční a exotická, plná nevtíravé sladkosti a křišťálové svěžesti, taková je vůně ISSORIA EMELYS. Marakuja, ovoce vášně, spolu se sladkou lehce vodnatou malinou dominují vůni od úplného začátku. Postupně se k nim přidávají sladké ovocné tóny hrušky a broskve. Tento exotický podpis dále jen velmi lehce doplňují květinové tóny konvalinky a heliotropu. Heliotrop oblíbený díky aroma připomínající vanilku je odrazovým můstkem ke krémově jemným vanilkovým a pižmovým tónům, které se však stále drží na pozadí a nezastírají exotické ovocné akordy.ISSORIA EMELYS je magicky přitažlivá vůně, díky které najdete kouzlo v každém okamžiku svého života.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA EMELYS 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA EMELYS 50ml - parametry produktu

ISSORIA EMELYS 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA EMELYS 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA EMELYS 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?