ISSORIA CASEON 50ml

ISSORIA CASEON 50ml

ISSORIA CASEON 50ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 522 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

ISSORIA CASEON 50ml - popis produktu

Pokud máte rádi vůni ve stylu Acqua di Gio Profumo od Giorgio Armani tak se Vám tato vůně bude líbit'Stále hledám dokonalost. Mám vysoké nároky a vysoké cíle, ze kterých nehodlám upustit.'Jste cílevědomý muž s jasnou vizí. Váš cíl je dosáhnout dokonalosti. Pro někoho nesplnitelný sen, pro Vás dosažitelná meta. Toužíte po dokonalosti a tuto dokonalost očekáváte od svého okolí, ale zejména od sebe samého. Vaše preciznost a důkladnost se promítá ve všech aspektech vašeho života. Tvrdá práce, přesnost a důkladnost Vám umožňují neustále se posouvat vpřed a mít svůj cíl doslova na dosah.ISSORIA CASEON Vás přenese na středomořské pobřeží, kde rozbouřené moře naráží na vulkanické horniny s ohromující intenzitou. Je to velmi mužná aromatická esence, ve které hrají hlavní roli mořské tóny spolu se šťavnatým bergamotem. Pikantní šalvěj a rozmarýn nádherně kontrastují se svěžími vodními a citrusovými tóny. Zemitý základ tvořený kadidlem a pačuli jsou zárukou intenzivního hřejivého zážitku. Výsledkem je naprosto vyvážený parfém ISSORIA CASEON, který oplývá přirozenou maskulinní energií, je divoký a elegantní zároveň a Váš styl dovede k dokonalosti.ISSORIA CASEON uspokojí vaše vysoké nároky a stane se vaší normou dokonalosti.50 ml parfém je balen v elegantní krabičce.Trvanlivost jeho vůně je zaručena přítomností min. 18% parfémovaného oleje.

Produkt ISSORIA CASEON 50ml lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky ISSORIA, naleznete jej v e-shopu Parfemplus.cz.

ISSORIA CASEON 50ml - parametry produktu

ISSORIA CASEON 50ml - historie ceny a dostupnosti

ISSORIA CASEON 50ml - další zajímavé produkty

ISSORIA CASEON 50ml - jak nakoupit nejvýhodnější?