BURBERRY Weekend for Women EdP

BURBERRY Weekend for Women EdP

BURBERRY Weekend for Women EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BURBERRY Weekend for Women EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BURBERRY Weekend for Women EdP:Sháníte parfémovanou vodu, jejíž vůně vám perfektně sedne? BURBERRY Weekend for Women EdP nabízí jedinečnou vůni vytvořenou pro ženy. Základním znakem této parfémované vody je květinová příměs, pro kterou jsou specifické tóny fialky, jasmínu nebo růží. Tato parfémovaná voda se ujme především v letním období. Parfémovaná voda je původem z Anglie. Důležité přednosti parfémované vody BURBERRY Weekend for Women EdP Parfémovaná voda s osobitou vůni pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Tato parfémovaná voda byla vytvořena v Anglii

Produkt BURBERRY Weekend for Women EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BURBERRY Weekend for Women EdP patří do skupiny produktů Parfémová voda EDP od značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

BURBERRY Weekend for Women EdP - parametry produktu

BURBERRY Weekend for Women EdP - historie ceny a dostupnosti

BURBERRY Weekend for Women EdP - další zajímavé produkty

BURBERRY Weekend for Women EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?