BURBERRY for Women EdP

BURBERRY for Women EdP

BURBERRY for Women EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 569 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BURBERRY for Women EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BURBERRY for Women EdP:Sháníte parfémovanou vodu, se kterou zaujmete při každé příležitosti? BURBERRY for Women EdP nabízí vůni ideální pro ženy. V této parfémované vodě je hlavní složkou květinová příměs, ke které patří tóny jasmínu, růží nebo fialky. Pro parfémovanou vodu je klíčovou složkou také vedlejší vůně ovoce, a proto je sladká jako například meruňky, jablka a černý rybíz. Tato parfémovaná voda se hodí pro běžný den, nejlépe ale sedí během letních dní. Parfémovaná voda je originálně z Anglie. Rozhodující vlastnosti parfémované vody BURBERRY for Women EdP Parfémovaná voda perfektní pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně BURBERRY for Women EdP: ovocná Původem je tato parfémovaná voda z Anglie

Produkt BURBERRY for Women EdP patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt BURBERRY for Women EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémová voda EDP od značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

BURBERRY for Women EdP - parametry produktu

BURBERRY for Women EdP - historie ceny a dostupnosti

BURBERRY for Women EdP - další zajímavé produkty

BURBERRY for Women EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?