BURBERRY Touch For Women EdP

BURBERRY Touch For Women EdP

BURBERRY Touch For Women EdP

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 669 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

BURBERRY Touch For Women EdP - popis produktu

Parfémovaná voda BURBERRY Touch For Women EdP:Chcete si pořídit parfémovanou vodu, na kterou se vás budou všichni vyptávat? BURBERRY Touch For Women EdP je neotřelá vůně perfektní pro ženy. Primární složkou této parfémované vody je květinová příměs, pro kterou jsou samozřejmé tóny jasmínu, růží nebo fialky. Podstatnou složkou parfémované vody je také vedlejší vůně ovoce, jež se neobejde bez sladkého aroma různých plodů. Tato parfémovaná voda byla uzpůsobena především pro letní dny. Parfémovaná voda pochází z Anglie. Stěžejní vlastnosti parfémované vody BURBERRY Touch For Women EdP Parfémovaná voda s vůni perfektní pro ženy Hlavním aroma je květinová vůně Vedlejší vůně BURBERRY Touch For Women EdP: ovocná Tato parfémovaná voda pochází z Anglie

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Burberry, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt BURBERRY Touch For Women EdP lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémová voda EDP od značky Burberry v nabídce e-shopu Alza.cz.

BURBERRY Touch For Women EdP - parametry produktu

BURBERRY Touch For Women EdP - historie ceny a dostupnosti

BURBERRY Touch For Women EdP - další zajímavé produkty

BURBERRY Touch For Women EdP - jak nakoupit nejvýhodnější?