Pánské cyklo rukavice Racing - bílá

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 927 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Racing - bílá:Rukavice na kolo zeslabují vibrace působící přes řídítka, nasají pot z dlaní a též mohou zabránit odřeným dlaním. Rukavice pro muže Pánské cyklo rukavice Racing - bílá se dají nosit po celý rok, v teplejším počasí vám budou dobře větrat a v zimě se nemusíte obávat chladu. Varianta s dlouhými prsty vám zajistí perfektní ochranu před odřením. Rukavice na kolo Sting jsou nabízeny s mírami M a stoprocentně je třeba počítat s obvodem dlaně 203 mm. Základní přednosti cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Racing - bílá Ve velikosti M pro obvod dlaně 203 mm Rukavice na kolo Sting pánského provedení Budou vyhovovat do zimy i horka díky celoročnímu provedení Dlouhé rukavice na kolo vám zajistí ochranu před odřením

Produkt Pánské cyklo rukavice Racing - bílá lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Sting, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Racing - bílá - jak nakoupit nejvýhodnější?