Pánské zimní cyklo rukavice Windster #3795137

Pánské zimní cyklo rukavice Windster #3795137

Pánské zimní cyklo rukavice Windster #3795137

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 147 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské zimní cyklo rukavice Windster - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské zimní cyklo rukavice Windster:Rukavice na kolo obstarají příjemnější úchop, jsou pojistkou před potem z dlaní a ke všemu chrání před odřenými dlaněmi při pádech. Rukavice pro muže Pánské zimní cyklo rukavice Windster disponují zateplenou úpravou, během studenějších měsíců pomáhají udržet prsty v příjemném teple. Varianta s dlouhými prsty se postará o nutnou ochranu před odřením. Rukavice na kolo Grip Grab jsou vyrobeny s mírami M a XL. Zásadní přednosti cyklistických rukavic Pánské zimní cyklo rukavice Windster Dostupné ve velikosti M a XL Rukavice na kolo Grip Grab ve velikosti pánské ruky Zateplený model vyhrazen pro zimní měsíce Dlouhoprsté rukavice na kolo pro vyžadovanou ochranu před odřením

Tento produkt se nachází v kategorii Zimní rukavice od značky Grip Grab, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Pánské zimní cyklo rukavice Windster #3795137 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské zimní cyklo rukavice Windster - parametry produktu

Pánské zimní cyklo rukavice Windster - historie ceny a dostupnosti

Pánské zimní cyklo rukavice Windster - další zajímavé produkty

Pánské zimní cyklo rukavice Windster - jak nakoupit nejvýhodnější?