Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 785 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter:Rukavice na kolo se postarají o komfortnější úchop řídítek, dokážou vsáknout pot z dlaní a hlavně vás chrání před odřeninami. Rukavice pro pány Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter mají zimní úpravu, v chladnějších měsících pomáhají, aby vám nemrzly ruce. Tzv. dlouhoprstá varianta umí úžasně ochránit vaši pokožku před odřením. Delší a pohodlné nošení vám zajistí měkké gelové výstelky. Rukavice na kolo Grip Grab disponují velikostí M, S a XXL. Důležité přednosti cyklistických rukavic Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter Zhotovené ve velikosti M, S a XXL Rukavice na kolo Grip Grab pánského provedení Provedení na zimu se může pochlubit skvělou schopností udržení teploty Dlouhoprsté rukavice na kolo, náležitě chrání před odřením Pro větší pohodlí mají k dispozici měkké gelové výstelky

Produkt Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter lze nalézt mezi produkty ve skupině Zimní rukavice od značky Grip Grab, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter - parametry produktu

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter - historie ceny a dostupnosti

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter - další zajímavé produkty

Pánské zimní cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Winter - jak nakoupit nejvýhodnější?