Pánské cyklo rukavice Raptor #3858239

Pánské cyklo rukavice Raptor #3858239

Pánské cyklo rukavice Raptor #3858239

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 084 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Raptor - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Raptor :Rukavice na kolo zmenšují vibrace vznikající na nerovnostech, dokážou vsáknout pot z dlaní a taky ochraňuje před odřením při případném pádu. Rukavice pánského střihu Pánské cyklo rukavice Raptor slouží k nošení během celé sezóny, v teplém počasí zabezpečí patřičné větrání, kdežto v chladnějším období vaše ruce nepocítí chlad. Takzvaná dlouhoprstá varianta vám zajistí perfektní ochranu před odřením. Díky prodyšnému designu těchto cyklistických rukavic se můžete těšit na výbornou cirkulaci vzduchu. Navíc se s nimi nemusíte bát deště, bouřky ani prudkého větru, protože vás spolehlivě ochrání. Rukavice na kolo Grip Grab jsou vyrobeny s mírami XL a každopádně počítají s obvodem dlaně 24 cm. Zásadní parametry cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Raptor Přístupné ve velikosti XL pro obvod dlaně 24 cm Rukavice na kolo Grip Grab mají pánský střih Jsou vhodné do zimy i horka Dlouhé rukavice na kolo se postarají o ochranu před odřením Prodyšné rukavice poskytnou optimální komfort Chrání vaše ruce před chladným větrem během jízdy na kole Díky dotykové vrstvě v nich lze ovládat telefon

Produkt Pánské cyklo rukavice Raptor #3858239 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Raptor - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Raptor - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Raptor - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Raptor - jak nakoupit nejvýhodnější?