Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 722 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason:Rukavice na kolo tlumí vibrace působící přes řídítka, zajišťují, aby zpocené ruce neklouzaly a taky brání proti odření při pádu. Rukavice mužského provedení Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason unosíte během celého roku, v teplejším počasí díky nim budete mít dobré větrání a v chladu zajistí dostatečný tepelný komfort. Tzv. dlouhoprstá varianta skvěle předchází odřeninám při pádech. Delší nošení bez obávaných otlaků vám zajistí měkké gelové výstelky. Rukavice na kolo Grip Grab mají k dispozici míry L, M, S, XL a XXL a třeba vzít v potaz obvod dlaně 240 mm. Nejdůležitější přednosti cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason Ušité ve velikosti L, M, S, XL a XXL, obvod dlaně 240 mm Rukavice na kolo Grip Grab ve velikosti pánské ruky Zvládnou počasí během celého roku díky celoročnímu provedení Dlouhé rukavice na kolo vám zajistí ochranu před odřením Komfort zabezpečí měkké gelové výstelky

Produkt Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason patří do skupiny produktů Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Ride Hi-Vis Windproof Midseason - jak nakoupit nejvýhodnější?