Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 471 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight:Rukavice na kolo pohlcují část vibrací vzniklých za jízdy, nasají pot z dlaní a obzvláště ochraňuje před odřením při případném pádu. Rukavice určené pro muže Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight se řadí mezi letní modely, díky lehčí tkanině nemusíte se obávat, že by hřály víc, než potřebujete. Bezprstý model se vyznačuje příjemným větráním a pohodlím, při pádu ovšem méně chrání. Rukavice na kolo Grip Grab jsou vyrobeny s mírami L, M a XL a počítají s obvodem dlaně 225 mm. Nejdůležitější vlastnosti cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight Dostupné ve velikosti L, M a XL pro obvod dlaně 225 mm Rukavice na kolo Grip Grab pro gentlemany Bylo jim dodáno odvětrání pro letní měsíce Krátké rukavice na kolo dávají volnost prstům

Produkt Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight patří do skupiny produktů Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Ride Lightweight - jak nakoupit nejvýhodnější?