Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké #3795115

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké #3795115

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké #3795115

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 581 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké:Rukavice na kolo mají za úkol snížit vibrace z řídítek, dokážou pohltit pot z dlaní a primárně zvyšují bezpečí při pádu. Rukavice mužského provedení Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké náleží mezi letní modely, díky jemnější tkanině takže na rukou budou jako pírko. Bezprstý model je typická pro své pohodlí a příjemné větrání, při pádu však neočekávejte stoprocentní ochranu. Delší nošení bez nepříjemných otlaků vám zaručí měkké gelové výstelky. Rukavice na kolo Grip Grab se nabízí ve velikosti L, M, S, XL a XXL. Významné parametry cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké Zhotovené ve velikosti L, M, S, XL a XXL Rukavice na kolo Grip Grab pánského provedení Funkční odvětrání pro letní měsíce Krátkoprsté rukavice na kolo nechávají volné prsty O pohodlí se zasadily měkké gelové výstelky

Produkt Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké #3795115 patří do skupiny produktů Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice SuperGel - krátké - jak nakoupit nejvýhodnější?