Pánské cyklo rukavice Vertical Inside

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 895 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Vertical Inside:Rukavice na kolo se postarají o kvalitnější úchop řídítek, jsou schopny polhtit pot z dlaní a obzvláště zaručují ochranu při pádu. Rukavice pro gentlemany Pánské cyklo rukavice Vertical Inside jsou určeny k nošení po celý rok, v teplém počasí dokáží dobře větrat a vaše ruce v zimě nepocítí chlad. Model s dlouhými prsty se postará o potřebnou ochranu při pádech. Rukavice na kolo Grip Grab disponují mírami L, M, XL a XXL a musíte počítat s obvodem dlaně 250 mm. Důležité vlastnosti cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Vertical Inside Velikost L, M, XL a XXL, obvod dlaně 250 mm Rukavice na kolo Grip Grab mají pánský střih Celosezonní provedení do zimy i horka Dlouhé rukavice na kolo se postarají o ochranu před odřením

Produkt Pánské cyklo rukavice Vertical Inside lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Vertical Inside - jak nakoupit nejvýhodnější?