Pánské cyklo rukavice Military

Pánské cyklo rukavice Military

Pánské cyklo rukavice Military

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 392 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Military - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Military :Rukavice na kolo zajišťují příjemnější úchop, umí vsáknout pot z dlaní a především zaručují ochranu při pádu. Rukavice pro pány Pánské cyklo rukavice Military disponují letním designem, díky lehčím materiálům nemusíte se obávat, že by hřály víc, než potřebujete. Model s dlouhými prsty vás náležitě ochrání před odřením. Delší nošení bez otlaků vám zaručí měkké gelové výstelky. Díky prodyšnému materiálu a dokonalému střihu těchto cyklistických rukavic se budete cítit pohodlně i během nejnáročnějších výzev. Rukavice na kolo Sting se vyrábí ve velikosti L, M, S a XL a nelze opomenout obvod dlaně 21 cm. Základní přednosti cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Military Přístupné ve velikosti L, M, S a XL pro obvod dlaně 21 cm Rukavice na kolo Sting mají pánský střih Komfortní odvětrání pro letní měsíce Dlouhoprsté rukavice na kolo vám zajistí ochranu před odřením Pro vyšší pohodlí mají měkké gelové výstelky

Produkt Pánské cyklo rukavice Military patří do skupiny produktů Pánské rukavice, patří pod značku Sting, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Military - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Military - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Military - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Military - jak nakoupit nejvýhodnější?