Pánské cyklo rukavice Easy Rider

Pánské cyklo rukavice Easy Rider

Pánské cyklo rukavice Easy Rider

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 629 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pánské cyklo rukavice Easy Rider - popis produktu

Rukavice na kolo Pánské cyklo rukavice Easy Rider:Rukavice na kolo se postarají o komfortnější úchop řídítek, vsakují pot z dlaní a navíc brání proti odření při pádu. Rukavice pro muže Pánské cyklo rukavice Easy Rider patří mezi modely na léto, díky tenkému materiálu nebudou udržovat více tepla, než je nutné. Model bez prstů zajišťuje pohodlí a příjemné větrání, při pádu ale nelze očekávat stoprocentní ochranu. Delší nošení bez otlaků zastanou měkké gelové výstelky. Rukavice na kolo Grip Grab mají k dispozici velikost L, M, S, XL a XXL a je třeba počítat s obvodem dlaně 200 mm. Jejich kvalitou, vzhledem a zhotovením se každopádně nejlépe hodí na trail, městské, silniční a bmx kolo. Zajímavé přednosti cyklistických rukavic Pánské cyklo rukavice Easy Rider Vyrobené ve velikosti L, M, S, XL a XXL pro obvod dlaně 200 mm Rukavice na kolo Grip Grab ve velikosti pánské ruky Komfortní odvětrání pro letní měsíce Krátké rukavice na kolo nechávají uvolněné prsty Pohodlí zvyšují měkké gelové výstelky

Produkt Pánské cyklo rukavice Easy Rider lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánské rukavice, patří pod značku Grip Grab, v nabídce prodejce Alza.cz.

Pánské cyklo rukavice Easy Rider - parametry produktu

Pánské cyklo rukavice Easy Rider - historie ceny a dostupnosti

Pánské cyklo rukavice Easy Rider - další zajímavé produkty

Pánské cyklo rukavice Easy Rider - jak nakoupit nejvýhodnější?