MONTBLANC Legend Spirit EdT

MONTBLANC Legend Spirit EdT

MONTBLANC Legend Spirit EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

MONTBLANC Legend Spirit EdT - popis produktu

Toaletní voda MONTBLANC Legend Spirit EdT:Pokud máte rádi pánské vůně, potom je pro vás jako stvořená toaletní voda MONTBLANC. Pánská toaletní voda MONTBLANC dokonale podtrhne vaši mužnost i styl. Citrusová vůně je založena na tónech šťavnatých citrusů. Pro její charakter se často doporučuje k nošení na jaře a v létě. Výrazný dřevitý akcent ze směsice dřev umocní první dojem z vůně. Je výrazná, silná, pronikavá a pro okolí i vás snadno zapamatovatelná. Dejte šanci toaletní vodě MONTBLANC, která vám dodá odvahu projevit své emoce a podělit se o své pocity. Klíčové přednosti toaletní vody MONTBLANC Legend Spirit EdT Toaletní voda MONTBLANC obsahuje především pánské složky vůní Hlavní složku tvoří dřevitá kombinace vonných tónů S hlavní složkou jde ruku v ruce i vedlejší citrusová kombinace vonných tónů Mezi vonné složky náleží i bergamot, kardamon, levandule, mošus (pižmo) a pepř Potěší vás původ francouzské toaletní vody MONTBLANC Vychutnejte si tu neuvěřitelnou sílu okamžiku s touto vůní Toaletní voda MONTBLANC přináší specifickou vůni Zlepšete si svou náladu pomocí příjemné vůně toaletní vody MONTBLANC. Hlavní dřevitá a vedlejší citrusová vůně vás okouzlí rafinovanou kombinací přísad. Zatímco se podvolíte prvotnímu kouzlu nevtíravé a živé vůně, osvěžující směs tónů vonných složek, jako je bergamot, kardamon, levandule, mošus (pižmo) a pepř, ve vás umocní sílu prožitků. Nápaditý flakon francouzské toaletní vody MONTBLANC v sobě ukrývá moc energie a smyslnosti, o kterou se s vámi kdykoliv podělí. Tato toaletní voda se hodí pro běžné dny, ale uděláte s ní dobrý dojem i na slavnostnějších akcích. Bude vám skvělým společníkem na romantické schůzce i pracovní večeři.

Produkt MONTBLANC Legend Spirit EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Mont Blanc, Montblanc, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Mont Blanc, Montblanc v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt MONTBLANC Legend Spirit EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce Mont Blanc, Montblanc, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

MONTBLANC Legend Spirit EdT - parametry produktu

MONTBLANC Legend Spirit EdT - historie ceny a dostupnosti

MONTBLANC Legend Spirit EdT - další zajímavé produkty

MONTBLANC Legend Spirit EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?