YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 339 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT - popis produktu

Toaletní voda YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT: Pánská toaletní voda Yves Saint Laurent L´Homme EdT je výjimečná vůně pro pravé muže. Vyznačuje se květinově dřevitou vůní, ve které se nádherně rozehrávají tóny svěžího ovoce, aromatického koření a smyslného dřeva. Podmanivou esenci otevírá svěží citron s pikantním zázvorem, které v srdci koření štiplavý bílý pepř a bazalka v nádherném kontrastu s opojnou fialkou. Základ vůně tvoří vetiver a fazole tonka, cedrové a santalové dřevo dodávají kořenitý nádech. Opravdový gentleman neponechává nic náhodě a se smyslnou vůní Yves Saint Laurent L´Homme je vždy dokonale připraven na všechny situace.Hlava: citron, zázvor, ozonSrdce: bílý pepř, fialka, květy bazalkyZáklad: vetiver, cedrové dřevo, fazole tonka, santalové dřevo

Produkt YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Yves Saint Laurent, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Yves Saint Laurent v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Yves Saint Laurent, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT - parametry produktu

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT - historie ceny a dostupnosti

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT - další zajímavé produkty

YVES SAINT LAURENT L'Homme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?