VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 939 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT - popis produktu

Toaletní voda VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT: Pánská toaletní voda VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT od světoznámé luxusní značky VERSACE se vyznačuje dřevitě-aromatickou vůní s čerstvými vodními tóny, ve které se rafinovaně rozechvívají akordy květin, ovoce, koření a hřejivého dřeva. Vůni otevírá citrusové aroma kalábrijského bergamotu doplněné grapefruitem a lístky fíkovníku se středomořskou svěžestí. Srdce tepe v rytmu podmanivé ambry, pikantního černého pepře a pačuli. Neodolatelnou jiskřivou vůni završuje v základu přirozené pižmo, intenzivní kadidlo, fazole tonka a opojný šafrán. Klíčové vlastnosti toaletní vody pro muže VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdTPánská toaletní voda Pour Homme Dylan Blue od italské kosmetické značky VERSACEOkouzlí vás dřevitě-aromatickou vůní s čerstvými vodními tónyRafinovaná kompozice ovoce, květin, pikantního koření a svůdného dřevaCitrusový nádech bergamotu se prolíná s lístky fíku, černým pepřem a šafránemVůně je ideální pro moderní muže se smyslem pro styl a eleganciToaletní voda VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT se ukrývá v luxusním flakónu tmavě modré barvy se zlatými ozdobami  Podmanivá dřevitá vůně VERSACE Pour Homme Dylan Blue podtrhne vaši mužnost  Nadčasová kompozice je ideální pro moderní muže se smyslem pro styl a eleganci. Zahalte se do svůdné mužné esence, která se vám nádherně rozvine na kůži a dodá pocit svěžesti. Dokonale podtrhne vaši osobnost a dodá vám charisma. Toaletní voda VERSACE Pour Homme Dylan Blue je ukryta v luxusním flakónu z tmavě modrého skla se zlatými ozdobami. Složení vůně:Hlava: lístky fíku, grapefruit, vodní tóny, kalábrijský bergamotSrdce: ambra, černý pepř, pačuli, papyrus, lístky fialkyZáklad: šafrán, fazole tonka, pižmo, kadidlo 

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémy - od značky Versace, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Versace v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Toaletní vody, patří značce Versace, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT - parametry produktu

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT - historie ceny a dostupnosti

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT - další zajímavé produkty

VERSACE Pour Homme Dylan Blue EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?