KENZO L'Eau Homme EdT

KENZO L'Eau Homme EdT

KENZO L'Eau Homme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 259 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

KENZO L'Eau Homme EdT - popis produktu

Toaletní voda KENZO L'Eau Homme EdT:Jestliže jste si zamilovali pánské vůně, pak by vás mohla oslovit toaletní voda KENZO. Pánská toaletní voda KENZO dokonale podtrhne vaši mužnost i styl. Je pro ni typická čistá aromatická vůně, která vzbudí zájem u aktivně smýšlejících jedinců, jež prožijí nespoutaná dobrodružství s pocitem úžasného přívalu maximální svěžesti. Svěží kompozice v sobě pojí bohatství vodních tónů. Jiskřivá, pozitivními emocemi vibrující vůně je čistou a jako ranní rosa osvěžující esencí. Představte svou osobnost světu pomocí toaletní vody KENZO, která podtrhuje osobitost a vnitřní sílu. Klíčové vlastnosti toaletní vody KENZO LEau Homme EdT Toaletní voda KENZO má v sobě zejména pánské tóny vůní V popředí hlavní složky je aromatická kombinace vonných tónů S hlavní složkou jde ruku v ruce i vedlejší vodní kombinace vonných tónů K vonným složkám se přidává také cedr, máta, mošus (pižmo) a pepř Poznáte okázalost i eleganci francouzské toaletní vody KENZO Užívejte si této podmanivé vůně při jakékoli příležitosti Toaletní voda KENZO se může pochlubit jedinečnou vůní Začněte nový den s toaletní vodou KENZO. Hlavní aromatická a vedlejší vodní vůně vás okouzlí rafinovanou kombinací přísad. Zatímco vás uchvátí první závan nevtíravé živé vůně, osvěžující směs tónů vonných složek, jako je cedr, máta, mošus (pižmo) a pepř, představují unikátní způsob, jak si navrátit vzpomínky. Nápaditý flakon francouzské toaletní vody KENZO podpoří přirozený návrat energie a smyslné touhy. S touto toaletní vodou se můžete vydat do rušného pracovního dne, ale hodí se také na speciální příležitosti. Doprovodí vás na první rande, party u přátel nebo pracovní schůzku.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt KENZO L'Eau Homme EdT patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Kenzo v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Kenzo, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

KENZO L'Eau Homme EdT - parametry produktu

KENZO L'Eau Homme EdT - historie ceny a dostupnosti

KENZO L'Eau Homme EdT - další zajímavé produkty

KENZO L'Eau Homme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?