YVES SAINT LAURENT Y EdT

YVES SAINT LAURENT Y EdT

YVES SAINT LAURENT Y EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

YVES SAINT LAURENT Y EdT - popis produktu

Toaletní voda YVES SAINT LAURENT Y EdT: Pánská toaletní voda YVES SAINT LAURENT Y EdT 100 ml představuje smyslnou dřevitě-orientální vůni plnou energie. Výrazná mužná vůně je vytvořena pro generaci Y, tedy mladou generaci mužů plnou nápadů a různých aktivit. Počáteční tóny geránia se v srdci dokonale snoubí s květinovým závojem z fialky a šalvěje. Hlavou vůně jsou aldehydy, bergamot a zázvor. Závěrečné akordy přináší cedr, jedle, kadidlo, pižmo a ambra. Rafinovaná vonná kompozice je ukryta ve světlém hranatém flakónu s rozprašovačem. Klíčové vlastnosti toaletní vody YVES SAINT LAURENT Y EdTToaletní voda s rozprašovačem pro mužeOriginální dřevitě-orientální vůněHodí se pro mladé kreativní mužeToaletní voda YVES SAINT LAURENT ohromí spojením bergamotu, cedru, ambry a šalvějeVhodná pro každodenní nošeníSložení:Hlava: aldehydy, bergamot, zázvorSrdce: geránium, lístky fialky, šalvějZáklad: cedr, jedle, kadidlo, pižmo, pravá ambra

Produkt YVES SAINT LAURENT Y EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Yves Saint Laurent, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Yves Saint Laurent v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt YVES SAINT LAURENT Y EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Yves Saint Laurent, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

YVES SAINT LAURENT Y EdT - parametry produktu

YVES SAINT LAURENT Y EdT - historie ceny a dostupnosti

YVES SAINT LAURENT Y EdT - další zajímavé produkty

YVES SAINT LAURENT Y EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?