CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 719 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT - popis produktu

Toaletní voda CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT: Pánská toaletní voda  CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT přináší průzračně květinovou vůní s dřevitými tóny. Energická vůně je inspirována vzrušující atmosférou velkoměsta New York, které nikdy nespí. Vzdává hold jeho kosmopolitnímu stylu a kulturní variabilitě. Na počátku se nádherně rozechvívají akordy zelených citrusových listů, čerstvě posekané trávy a koření. V srdci buší rytmy pikantního zázvoru a pepře s opojnou levandulí. Závěrečné noty patří dřevitému nádechu santalového a guajakového dřeva, který doprovází orientální kadidlo a mužné pižmo. Klíčové vlastnosti toaletní vody pro muže CAROLINA HERRERA 212 NYC Men Pánská toaletní voda 212 NYC Men od módní americké značky CAROLINA HERRERAVyniká květinovou vůní s dřevitými tónyJe inspirována nejznámějším městem světa New YorkemV energické esenci se prolínají akordy koření, dřeva a květinVůně je ideální pro sebevědomé městské muže Originální flakón je opatřen magnetickým víčkem zavírajícím se jako dveře auta Atraktivní mužná vůně CAROLINA HERRERA 212 NYC Men vám dodá stylElegantní kompozice je ideální pro moderní městské muže, kteří mají odvahu být odlišní, inovativní a zároveň k ženám velice galantní. Stejně jako město New York jsou přitažliví a otevření celému světu. Toaletní voda CAROLINA HERRERA 212 NYC Men se ukrývá v designovém flakónu s magnetickým víčkem přiléhajícím, jako když se zavírají dveře auta. Zrodila se již v roce 1999 a stále se těší pozornosti celé řady mužů. Složení vůně:Hlava: koření, citrusový list, trávaSrdce: zázvor, zelený pepř, gardénie, levanduleZáklad: kadidlo, santalové dřevo, pižmo, guajakové dřevo

Produkt CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Carolina Herrera, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Parfémové vody, je v nabídce značky Carolina Herrera v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Toaletní vody, patří značce Carolina Herrera, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT - parametry produktu

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT - historie ceny a dostupnosti

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT - další zajímavé produkty

CAROLINA HERRERA 212 NYC Men EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?