DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 849 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT - popis produktu

Toaletní voda DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT: Pánská toaletní voda DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT představuje lehkou citrusově-aromatickou vůni, která je inspirovaná nekonečnými plážemi s bílým pískem, chladivou mořskou vodou a skvělou letní atmosférou zalitou sluncem. Podmanivá kompozice svěžího citrusového ovoce, pikantního koření a svůdného dřeva podtrhne vaši mužnost a zdůrazní vaše silné stránky. Skvěle se hodí pro horké letní dny, kdy vaši pokožku zanechá nádherně osvěženou a uvolněnou.  Klíčové vlastnosti toaletní vody pro muže DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT Pánská toaletní voda od luxusní italské značky DOLCE & GABBANA  Citrusově-aromatická vůně je inspirována chladivou mořskou vodou a hřejivými slunečními paprsky V rafinované esenci se dokonale mísí tóny koření, čerstvého ovoce a smyslného dřevaSvěží grapefruit se prolíná se štiplavým pepřem a zemitým dubovým mechemOsvěžující vůně Light Blue Pour Homme je ideální pro teplé letní dny Citrusová vůně DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme vás zahalí do závoje svěžestiPočáteční citrusové tóny bergamotu a sicilské mandarinky koření aromatický jalovec. V srdci pulsují pikantní akordy sečuanského pepře a rozmarýnu doprovázené hřejivým brazilským růžovým dřevem. Neodolatelnou esenci završuje orientální aroma kadidla a mužná vůně pižma. Toaletní voda DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme v designovém flakónu s praktickým rozprašovačem byla na trh uvedena v roce 2007. Složení vůně:Hlava: grapefruit, bergamot, jalovec, sicilská mandarinkaSrdce: sečuanský pepř, rozmarýn, brazilské růžové dřevoZáklad: kadidlo, pižmo, dubový mech

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémy - od značky Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT patří do skupiny produktů Parfémové vody, je v nabídce značky Dolce & Gabbana v nabídce e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Toaletní vody, patří značce Dolce & Gabbana, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT - parametry produktu

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT - historie ceny a dostupnosti

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT - další zajímavé produkty

DOLCE & GABBANA Light Blue Pour Homme EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?